Stevige reputatie in het leveren van stroomgroepen

VTS Boringen bvba - STROOMGROEPENVTS Boringen plaats stroomgroepen in Ramsel en ruime omgeving. Vaak zijn wij de eerste aannemers op de werf. Hierdoor komt het dikwijls voor dat er nog geen stroom aanwezig is. Wanneer de klant niet de mogelijkheid heeft om te wachten tot de werfkast aangesloten is, kunnen wij een stroomgroep leveren.

Belangrijk dat groep niet zonder brandstof valt

Wij plaatsen de stroomgroepen tot er elektriciteit aanwezig is of zolang de werken duren. Het gaat hier over dieselgroepen. De klanten kunnen vrij kiezen of ze zelf de brandstof aanvullen of dat wij dit voor hen doen. Het is wel belangrijk dat de groep niet zonder brandstof valt, want dan valt de pomp ook stil en dit kan problemen brengen bij de werken. Wanneer de pomp stilvalt, begint het water weer omhoog te komen.

Problemen vermijden

Wanneer de klant ons vraagt om de bemaling op te halen, checken wij altijd of er wel voldoende gewicht op de kelder ligt zodat we problemen kunnen voorkomen. Dit gewicht is noodzakelijk wanneer we de bemaling stopzetten. Indien er niet voldoende gewicht op de kelder ligt kan het gebeuren dat de kelder omhoog komt door de kracht van het grondwater. Op deze manier kunnen er barsten ontstaan.

Hierin communiceren en overleggen we steeds met onze klanten.

Contact opnemen

VTS Boringen is ook gespecialiseerd in grondwaterverlaging, bronbemaling en het plaatsen van pompen. Bekijk zeker onze foto’s van realisaties in de streek van Ramsel. Nog vragen? Contacteer ons gerust. Wij staan alle dagen voor u paraat!